Backerbosch organiseert 3 evenementen per jaar:

Les ‘Vendanges’ Backerbosch

De jaarlijkse pluk (Vendange) is het hoogtepunt van het wijnjaar! Elk jaar staan onze certificaathouders te popelen om de rijpe volle druiven van de ranken te plukken en er weer een onvergetelijk gezellige dag van te maken, met een voortreffelijke maaltijd, gezang en heerlijke wijn…!

Wanneer?

Zaterdag 16 September (schrijf in)

Vindt meestal plaats rond eind september, begin oktober. De definitieve datum van de pluk wordt 2 weken voorafgaand aan de pluk bekend gemaakt. De datum wordt door onze keltermeister bepaald op basis van het rijpingsproces van onze druiven.

‘Degustatie’ Backerbosch

Begin december treffen de certificaathouders elkaar om gezamenlijk de ‘nieuwe’ wijn te proeven. Tijdens de degustatie wordt de wijn toegelicht door de Keltermeister, en wordt bekend gemaakt hoeveel flessen per certificaat verstrekt worden. De wijn wordt na afloop aan de certificaathouders verstrekt. De Degsutatie is altijd een gezellig moment om elkaar te ontmoeten zo vlak voor de kerst.

Wanneer?

Zondag 17 december 2017 (schrijf in)

De Degustatie wordt gehouden op ZONDAG 17 DECEMBER 2017. Aanvang : 15:00 uur , Einde ca. 18:00 uur.

Locatie: De Golfbaan HET RIJK VAN MARGRATEN (Tee-Box-bovenzaal), Bemelerweg 99, 6267 AL, te Cadier en Keer.

Heb je nog niet ingeschreven ? Doe dat dan nu via het inschrijfformulier. Heb je wel al ingeschreven? dan is dit een reminder…….

‘Le Chapitre’ Backerbocsch

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Wanneer?

Zondag 10 Juni 2018

Vindt meestal plaats op een zondag middag in mei of juni. De datum wordt elk jaar bekend gemaakt tijdens de Degustatie in december.