Daily Fresh Food

Iedere chef probeert zich samen met zijn brigade te onderscheiden, op zoek naar consumenten die deze culinaire stijl waardeert. Een goede en slimme mise en place vormt de basis voor een kosteneffectieve en procesefficiënte bedrijfsvoering in de keuken en in het restaurant.

De accountmanager van Daily Fresh Food bespreekt met u uw culinaire stijl, het menuplan met de daaraan verbonden eisen en wensen. Deze worden binnen Daily Fresh Food vertaald met de productontwikkelaar en productspecialisten op het gebied van vlees, wild en gevogelte, vis, groenten en fruit in een maatwerk mise en place.

De manieren en mogelijkheden van voorbewerken, mengen, opbinden, snijden, marineren, kruiden, voorbereiden, verpakken en etiketteren worden gedetailleerd in kaart gebracht en vervolgens weer met u besproken. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit vertrouwde maatwerk kan zijn.

Vertrouwd maatwerk
Vertrouwen is ook nodig als u ons vraagt om half-fabricaten en eindproducten te maken op basis van door u ontwikkelde recepturen of unieke samenstellingen. Het leveren van dit soort maatwerk doen wij al sinds 1936. Uw receptuur is bij ons in goede en veilige handen. Wij garanderen u geen misbruik van uw recepturen of unieke samenstellingen. Vertrouwen hierin is essentieel. U kunt op ons rekenen.

www.dailyfreshfood.nl