Backerbosch organiseert 3 evenementen per jaar:

‘Le Chapitre’ Backerbosch

Ieder jaar staan Grote Raad en Bestuur weer garant voor een feestelijk officiële omlijsting middels de Inauguratie van nieuwe leden (uitreiken van de blauwe linten ) en de bevordering tot “Chevalier” van enkele leden die hiervoor werden voorgedragen in verband met hun verdiensten voor onze Confrèrie.

Wanneer?

Vindt meestal plaats op een zondag middag in mei of juni. De datum wordt elk jaar bekend gemaakt tijdens de Degustatie in december

Chapiter : 

Zondag 19 mei 2019

Sauter, Rijksweg 9, Cadier en Keer

inschrijven

Les ‘Vendanges’ Backerbosch

De jaarlijkse pluk (Vendange) is het hoogtepunt van het wijnjaar! Elk jaar staan onze certificaathouders te popelen om de rijpe volle druiven van de ranken te plukken en er weer een onvergetelijk gezellige dag van te maken, met een voortreffelijke maaltijd, gezang en heerlijke wijn…!

Wanneer?

Zaterdag 21 september 2019

inschrijven

‘Degustatie’ Backerbosch

Begin december treffen de certificaathouders elkaar om gezamenlijk de ‘nieuwe’ wijn te proeven. Tijdens de degustatie wordt de wijn toegelicht door de Keltermeister, en wordt bekend gemaakt hoeveel flessen per certificaat verstrekt worden. De wijn wordt na afloop aan de certificaathouders verstrekt. De Degsutatie is altijd een gezellig moment om elkaar te ontmoeten zo vlak voor de kerst.

Wanneer?

De degustatie 2019 vindt plaats  op:

Zondag 15 december 2019

aanvang 15:00 uur tot 18:00 uur

Locatie: SAUTER WIJN, Rijksweg 9, Cadier en Keer

inschrijven  DEGUSTATIE 2019